Ali ste vedeli?
         Sistemi
         Svetovanje
 
 
 

  AION
 
Sodoben bivanjski prostor vam lahko nudi nižje stroške ogrevanja brez onesnaževanja okolja, udobje, obilico zabave, varnost in seveda ugodne razmere za čim boljše zdravje. Vse to vam zagotavljajo posamezni specializirani podsistemi, ki pa brez usklajenega, povezanega delovanja niso tako učinkoviti, niso enostavni in udobni za upravljanje, niso tako prilagodljivi in so zahtevnejši glede vzdrževanja.

Ali je res, da vaš arhitekt še ni slišal za sodobne trende solarne arhitekture? Ali vam vaš projektant še vedno svetuje radiatorje, kot nezamenljiv del vašega ogrevalnega sistema? Vam vaši družinski strokovnjaki odsvetujejo uporabo alternativnih virov energije? Vaš električar še vedno prisega na klasično električno napeljavo?

 

 
 

Ste v fazi izgradnje vaše sanjske hiše? Potem nas še pravočasno obiščite.

Ker je odgovor verjetno pritrdilen, je skrajni čas, da si poiščete drugo mnenje. Vprašajte nas. S pomočjo našega pristopa AION vas bomo popeljali v svet lažjih in cenejših odločitev, kjer bodo vsi podsistemi delovali optimalno in usklajeno.

 

Ponudimo vam lahko izdelke največjih evropskih proizvajalcev stikalne tehnike za inteligentne napeljave in priznanih, uveljavljenih izdelovalcev vakumskih SSE, nadstandardnih sodobnih ogreval...itn.

 

 


internet CMS: www.arkada.net