Ali ste vedeli?
         Sistemi
         Svetovanje
 
 
 

  Inteligentna solarna hiša
Svetovanje
 

Hiša prihodnosti - postavite si svojo!

V razdelku Sistemi ste si lahko ogledali številne sisteme, ki bodo v bivanjskem prostoru prihodnosti vse bolj in bolj povezani, njihovo delovanje pa usklajeno.

Da boste to povezanost lahko dosegli pa morate o tem razmišljati ob nakupu parcele ali nakasenje ko boate pri arhitektu. Najbolje je, da se že pred gradnjo povežete z oblikovalci notranjih prostorov in s pomočjo 3D vizualizacije prostorov v bodoči hiši dosežete končen konsenz o vseh večjih delih notranje opreme. Enako storite tudi z zunanjo ureditvijo. Sledi načrtovanje strojne in elektro napeljave kot pomembna elementa v procesu gradnje. Električne napeljave danes niso več samo luči in navadna stikala, ampak mnogo več. So osnova za pametno povezovanje in delovanje vseh sistemov v bivanjskem prostoru. 

Da vam bo povezovanje sistemov uspelo potrebujete kar nekaj časa, še več pa znanja in izkušenj. V kolikor vam manjka samo ena od naštetih stvari je bolje, da si najamete svetovalce. 

Z našim AION sistemom vas hitro in učinkovito pripeljemo do končnih rešitev. 

 

Arhitekt naj upošteva možnost uporabe sodobnih solarnih tehnologij z upoštevanjem načel solarne arhitekture, glej na sliki spodaj.

 

 

 


internet CMS: www.arkada.net