Voda
          Zrak
              Zrak v prostorih
              Ustavite nadležno plesen
              Izženite pršice
          Elektromagnetni smog
 
 
 

  Zdravje
Voda
 

Do prehrane postajamo vedno bolj pozorni in zahtevni. Nič čudnega torej, da je zdrava in kakovostna voda vedno bolj cenjena. In prav je tako! Z našim sistemom boste brezzskrbno uživali v kakovostni vodi.

 

Podtalnico, ki je bila še do nedavnega sinonim za "naravno čisto vodo" smo izkoriščali kot pitno vodo brez posebne pozornosti. Obravnavali smo jo za varen vir, zaščiten s sloji, ki zadržujejo onesnaževalce pred pronicanjem v globino. Podatki o kontaminaciji s kemičnimi snovmi so spremenili to predstavo.

 

Probleme vode delimo na mikrobiološke (bakterije, virusi, paraziti…), optoleptične (neprijeten vonj, barva, okus), kemične (raztopljene snovi ki niso voda) in pa problem trdote vode. Vsak problem se rešuje na svojevrsten način.

 

Čas je za zdravo vodo! Ste se kdaj vprašali, kakšno vodo pijete? Koliko vode morate popiti vsak dan? Kako pomembna je voda za vaše telo, za zdravje in dobro počutje? Zakaj je tako pomembno piti čisto vodo? Kaj pomenijo dopustne meje toksičnih substanc v vodovodnem omrežju?

 

Naj čista pitna voda ne bo privilegij bogatih.

 

 


internet CMS: www.arkada.net