Bodimo brezskrbni
          Inteligentni varnostni sistem
          Avdio in video nadzor
          Pozabili smo izklopiti
          Sporočilni sistem
          Notranjost in okolica
          Razno
 
 
 

  Varnost
Razno
 

Uporabljajte protivlomna senčila

 

Danes je na tržišču, kar nekaj protivlomnih senčil, ki bodo nepridiprava najverjetneje odvrnila od samega poskusa, na vsak način pa bodo najbolj vztrajni imeli malce več dela kot sicer. Seveda morajo biti senčila spuščena.

 

 

Ste pozabili zapreti okno

 

Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste pozabili zapreti okno, ko ste odšli od doma oz. kolikorat ste se vračali z namenom, da preverite ali ni morda kdo pozabil zapreti balkonskih vrat? Vsa okna in vrata lahko povežete v sistem, ki vas bo opozarjal, da ste pozabili nekaj zapreti ali pa, da je nekdo odprl npr. okno, ko ste se odpeljali z doma. Sistem vam lahko celo ne dovoli zakleniti vhodnih vrat, dokler imate npr. neko okno odprto.

 

 

Za prihod in odhod uporabljajte prstni odtis

  

Ker prstni odtis temelji na biometrijskih značilnostih samo enega človeka je zato najvarnejši način ugotavljanja istovetnosti, hkrati pa nam sodobne naprave onemogočajo ponarejanje in s tem predstavljajo tudi imenitno protivlomno napravo za zaklepanje vrat.

 

Hkrati lahko na ta način vklopite/izklopite alarmne naprave. Tako odpade tipkanje kode na tipkovnici alarmne naprave, kjer lahko kodo pozabimo ali jo napačno vtipkamo ali jo ne vtipkamo pri odhodu in s tem povzročamo lažne alarme.

internet CMS: www.arkada.net