Bodimo brezskrbni
          Inteligentni varnostni sistem
          Avdio in video nadzor
          Pozabili smo izklopiti
          Sporočilni sistem
          Notranjost in okolica
          Razno
 
 
 

  Varnost
Inteligentni varnostni sistem
 

Varnostni sistemi vstopajo v novo fazo v svoji evoluciji. Uporabniki danes zahtevajo od varnostnih naprav več inteligence, enostavno uporabo in možnosti nadzora. Številne varnostne funkcije porazdeljene v ločenih sistemih se sedaj združujejo v en sistem, ki omogoča enostavno kontrolo tudi s pritiskom na gumb vašega telefona. Prednosti so številne. Sedaj imate stalno kontrolo in s te v stiku tako z vašim domom kot pisarno. 

   

 

 

Integracija je ključ. In mi vam to omogočamo.

AION inteligentni varnostni sistemi.

 

 

Vsi ponoči spijo – razen inteligentne hiše AION. Vso noč ima odprte oči, tako, da vi lahko zaprete svoje. Vse kar morate storiti je, da pritisnite tipko »Odprte oči« ob svoji postelji, preden greste spat. S tem varnostno aktivirate vsa okna in vrata v hiši.

 

V primeru, da zaslišite zunaj nenavaden šum pritisnite tipko »panic« ob vaši postelji in prižgale se bodo vse luči zunaj. V primeru, da nekdo vdre v notranjost se takoj prižgejo vse notranje luči in pošlje alarmno sporočilo varnostni službi, policiji ali sosedu. To se zgodi tudi ko vas ni doma.

 

Današnji inteligentni varnostni sistemi lahko zaznavajo tako požar, izpust vode, prisotnost plinov, itd in ne samo prepovedano gibanje in prisotnost v določenem prostoru. Hkrati vam omogočajo, da podatke o statusu določenega prostora nadzirate preko spleta, mobilnih telefonov, dlančnikov itd.

   

 


internet CMS: www.arkada.net