Veliko platno
          Sprostitev ob glasbi
          Kaj se dogaja na jahti?
          Jacuzzi, savna, bazen
          S prenosnikom na vrt
 
 
 

  Zabava
Veliko platno
 

V kolikor pogledamo rast prodaje multimedijskih videoprojektorjev, velikih plazma in LCD zaslonov nam kar hitro postane jasno kaj se dogaja. V številne dnevne sobe širom po Sloveniji so se v zadnjih letih naselili tehnološki mogotci, ki znajo sliko prikazati v tako velikem formatu in v taki kvaliteti, da se vse pogosteje namesto za vožnjo do najbližjega multikina raje odločimo za udoben domač naslonjač.

Tukaj pa lahko nastopijo težave. Preden pripravimo prostor in vse tehnikalije se moramo pošteno preznojiti. Pa poglejmo. Najprej verjetno spustimo rolete, prižgemo in ugasnemo nekaj luči za primerno osvetlitev, prižgemo naprimer videoprojektor, ki nam, roko na srce, edini glede na plazme in LCDje lahko pričara pravo vzdušje velikega platna, spustimo platno, vklopimo napravo za predvajanje slike, prižgemo napravo za predvajanje zvoka in šele na to se lahko vsedemo. Seveda smo po vsej verjetnosti prepozno opazili, da je luč na hodniku ali v kuhinji ostala prižgana, spet smo pozabili spustiti eno roleto, v utilityu nam je likalnik že skoraj zanetil požar ali pa je nekdo pozvonil pri vratih.

Seveda lahko zgoraj naveden postopek ponavljamo vsak teden ali pa vse skupaj storimo na človeku bolj prijazen način.

Pritisnemo na tipko "Domači kino" in se vsedemo.

Neznanca pred vrati pa odpravimo kar iz naslonjača preko svojega WLAN GSM telefona, kamor se je prevezal videoklic iz videodomofona pred vrati.

 

 

 

 


internet CMS: www.arkada.net